Reuleaux RX Machina

WISMEC RX MACHINA Wismec RX machina, designad av Jaybo är den minsta mekaniska tub på marknaden som drivs av 20700/18650 batterier! 

Den har utbytbar sleeve i resin med matchande driptips! 

En unik mod för den som vill ha bra kraft i en liten diskret mechmod.  

Den innovativa Guillotine RDA är en 2-post Guillotine styled byggdeck och har en avtagbar nedre sleeve vilket innebär att hela byggdecket blir fullt åtkomligt och man kan enkelt sätta i coils och bomull. 

När den nedre sleeven är tillbaka på plats funkar den som en juice well. Den har fått positiv feedback från reviewers och vanliga användare!  

RX Machina Storlek: 28mm x 82mm 

Material:rostfritt stål + resin/plast 

Batteri: 20700 / 18650 (ej inkluderat) 

Tråd: Guldplätterad 510 pin 

Färger: Honeycomb Resin, Knurled Blackout, Swirled Metallic Resin, White Honeycomb 


Guillotine RDA Storlek: 24mm x 30mm (m/u tråd) 

Material: rostfritt stål  

Tråd: 510 


INNEHÅLL: •

1x Reuleaux RX Machina (Batteri ej inkluderat) 

•1x Guillotine RDA 

•1x Batteri sleeve 

•2x Clapton coils 

•1x Bomull 

•1x Användarmanual 

•1x Varningskort • Extra delar


Uppmaning: 1. Wismec kräver alltid serienummer (Under streckkoden) innan de skickar ut reservdelar (På grund av förfalskningar på marknaden). Vi rekommenderar att du behåller lådor och annat som följer med eller att du fotograferar serienumret innan du gör dig av med det. Tack! 2. På grund av distributörer med exklusiva rättigheter skickar vi inte WISMEC produkter till kunder i Sydkorea eller Storbritannien. 3. Alla SMOK, KOOPOR, Vaporesso, KIMSUN, Innokin, WISMEC, LIQUA, Stentorian, Aspire, Nitecore, Suorin produkter och vissa Joytech, Eleaf & WOTOFO produkter måste deklareras av tullen i Kina. Vi rekommenderar starkt att ni väljer HK UPS Express, HK DHL Express, Comone Express, Procargo Logistics, etc. Det bör tilläggas att e-juice och Lithium batterier inte kan skickas tillsammans med dessa produkter. Tack för er uppmärksamhet och vänliga förståelse!

OBSERVERA!

DENNA PRODUKT ÄR MEKANISK OCH BÖR ANVÄNDAS AV VANA SAMT PÅLÄSTA ANVÄNDARE!  DET ÄR DU SOM ANVÄNDARE/KUND SOM TAR ANSVAR FÖR ANVÄNDINGEN AV PRODUKTEN. VI TAR EJ ANSVAR FÖR EVENTUELLA SKADOR VID FELAVÄNDNING AV DENNA PRODUKT.

599 kr